• exclusive & elegant

  club angels

  Zala megye szívében, Zalaegerszegen a szórakoztatást egy új klub teszi egyedivé amit úgy hívnak Angels. A klub egyediségének köszönhetően hétről hétre exkluzív látványt nyújt közönségének. "Zalaegerszeg, az angyalok városa..."

 • ha számít a minőség

  birkás pálinka

  A megújult Angels szombat óta szeretettel várja a minőségi pálinka szerelmeseit (is). A Birkás István és Birkásné Méhes Éva által felavatott Birkás Pult 40-féle pálinkát kínál. A fedett dohányzó részben kialakított igényes pult, a klub teljes felújításának utolsó lépcsője.

 • az angyalok városa

  zalaegerszeg

  A mai igényeknek megfelelően, egyedi kialakítással, modern látvány és hangtechnikával, különálló VIP szektorral, valamint diszkrét árakkal várjuk a szórakozni vágyó Kedves Vendégeinket! Zalaegerszegen új időszámítás kezdődik a klubok történetében.

 • VIP sector

  foglalj időben!

  A baráti társaságokat, a nyugodt, zavartalan szórakozásra vágyókat üvegfallal elválasztott, saját hosztesszel, telefon dokkolóval és bárhűtővel rendelkező VIP szektor kényezteti. Foglalj időben, bulizz az ANGELS VIP-ben!

A Klub

ANGELS - Exclusive & Elegant - Zalaegerszeg legexkluzívabb klubja

nézd meg az angels

legújabb bulifotóit...

Zalaegerszeg az Angyalok városa!

ANGELS Exclusive & Elegant a régió egyik legszínvonalasabb szórakozóhelye, ahol a neves rezidensek mellett a hazai és a külföldi zenei élet elitje is megfordult.

Két koktélpulttal, képzett bártenderrel, 35 féle koktéllal várjuk igényes vendégeinket. Az ínyencek számára pedig az országban egyedülálló módon kialakított pálinkaházunk és a kínálatban szereplő 40 fajta pálinkakülönlegesség nyújt felejthetetlen élményt.

A baráti társaságokat, a nyugodt, zavartalan szórakozásra vágyókat üvegfallal elválasztott, saját hosztesszel, telefon dokkolóval és bárhűtővel rendelkező VIP szektor kényezteti.

Jó szórakozást,
az ANGELS csapata